O nama

Proizvodnija poliersterskih bazena... 

 

Ideja nastala revoltom,  na stvarnost da su bazeni luksuz i da u njima imaju pravo uzivanja samo oni dubokog dzepa, naisla je na veliko odobravanje i razumijevanje. Odlukom da mozemo napraviti cisti luksuz po vec odredenim standardima, ali svakom dostupan, zapoceli su koraci prema nasem ostvarenju.

Mladi tim inzenjera razvio je visoko kvalitetne  materijale , sistemom armatura, od poliesterskih smola  iza kojih stoje garancijom od 10 godina.
Smatramo veoma važnim za naglasiti da su svi materijali i dijelovi isključivo Austrijskog i Poljskog podrijetla te su testirani i licencirani po jako visokim uvjetima i standardima.

 

Izdvojite trenutak svog vremena da pogledate široku lepezu vrsta i oblika bazena koje Vam do kraja veljače nudimo po ekstra povoljnim uvjetima. Naši djelatnici su Vam na raspolaganju 24h u slučaju bilo kakvih pitanja a ako Vam ni to nije dovoljno vrlo rado ćemo doći i osobno na lice mjesta te Vam besplatno i bez ikakvih obveza sugerirati najbolje rješenje za Vas.
Ponudu i uvjete smo prilagodili Vašim potrebama i željama kako potražnji bazena za hotelijersko-turističke  objekte, apartmane i vile tako i za privatne kuće.
 
Uz same bazene u ponudi imamo i vrhunsku dodatnu opremu Classic, Premium (led rasvjeta), Premium plus (potpuno automatiziran sustav- samostalno paljenje i gasenje po potrebi, led rasvjeta RGB sa spektrom boja/izmjena boja) dijelom cijeg asortimana je i rijesenje za montiranje cijelog seta filtera i pribora za bazen (Filterska kutija)- strojarnica takoder izradena od visoko kvalitetnih materijala koji se koriste za izradu skoljke bazena.